Glasbewassing door professionele glazenwassers

Een ´verhelderend´ gesprek met uw klanten? Helder zicht door schone ramen is net zoals de gevel een visitekaartje voor uw klanten en zorgt uiteraard voor een fijne werkplek!

Schoonmaakbedrijf PH Schoonmaak voor al uw glasbewassing

PH Schoonmaak bestaat uit een hecht team van gemotiveerde en ervaren glazenwassers. Wij staan voor u klaar om uw kantoorpand of bedrijfspand met professionele glasbewassing te verzorgen. Vieze ramen geven uw panden niet de uitstraling die u zoekt. Uw gevels en ramen zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Dat is immers het eerste wat uw klanten of gasten van uw bedrijfspand te zien krijgen. Uw glazenwasser, schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening heeft een team met ruime ervaring in glasbewassing, zowel binnen als buiten.


Glazenwasser met de nieuwste technieken voor het beste resultaat

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en de beste materialen waardoor u kunt profiteren van een optimaal eindresultaat. Hoger gelegen ramen zijn voor onze glazenwasser geen probleem. Om bij de hoge ramen aan de buitenkant van uw panden te komen maakt ons schoonmaakbedrijf gebruik van professionele materialen. Onze glazenwassers bereiken een streeploos resultaat door hun gedegen vakkennis. Wij voorzien hen van deze nodige vakkennis en trainingen zodat ons team aan de kwaliteitseisen voldoet.

HET BELANG VAN REGELMATIG ONDERHOUD DOOR DE GLAZENWASSER

Met regelmatig onderhoud aan uw panden voorkomt u dat het vuil aankoekt en het reinigen van uw ramen moeilijker wordt. Door ons schoonmaakbedrijf regelmatig onderhoud uit te laten voeren voorkomt u op termijn extra kosten. Als u meer wilt weten over onze dienstverlening, glazenwassers en tarieven kunt u uiteraard altijd contact opnemen om uw vragen te stellen.

Als onze glazenwasser bij u aan het werk is zorgen wij er uiteraard voor dat u daar zo min mogelijk hinder aan ondervindt. Door duidelijke afspraken te maken weet u precies wat u van ons kan verwachten. Wij plannen het onderhoud als het u het uitkomt en werken altijd discreet en op de achtergrond. Het is belangrijk dat uw bedrijfsvoering niet gestoord wordt door onze dienstverlening. Door onze ruime ervaring weten wij wat onze klanten van ons verwachten en nodig hebben.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen van uw bedrijfspand door PH Schoonmaak

De glazenwassers van schoonmaakbedrijf PH Schoonmaak werken inmiddels voor een groot aantal kantoren en bedrijven in de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Overijssel. Bent u op zoek naar vakmensen voor de glasbewassing van uw pand? Neem dan nu contact op voor meer informatie over onze uitgebreide dienstverlening. U bereikt ons op 078 – 850 2261 of stuur een mail naar info@phschoonmaak.nl voor een vrijblijvende offerte of plan een afspraak in. Bel Schoonmaakbedrijf PH Schoonmaak voor alle vragen over de glasbewassing van uw bedrijf.