Professionele gevelreiniging

Gevels zijn het visitekaartje van uw bedrijf! Laat uw pand net als uw business shinen.

Gevelreiniging: Nieuwbouw en bestaande gevels

PH Schoonmaak verzorgt de professionele gevelreiniging van bedrijfspanden en kantoren. Wij maken hierbij onderscheid tussen de gevels van bestaande en van nieuwbouwpanden. Deskundig gevelreiniging van een nieuwbouw gevel houdt in dat onze ervaren medewerkers de resten van het niet juist uitgevoerde metsel- of voegwerk van uw gevels verwijderen, en het achtergebleven cement voor u van de gevels halen. In de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Overijssel verzorgt ons schoonmaakbedrijf graag de gevelreiniging van uw bedrijf. De gevels zijn het eerste wat uw klanten en bezoekers zien en daarmee het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is een goede en professionele reiniging van uw gevels zo belangrijk.


Reiniging van bestaande gevels

In de loop der tijd kunnen de gevels van uw bedrijfspanden worden aangetast door weersinvloeden, afzetting van roet door verkeer, luchtvervuiling, graffiti of algen. Uiteraard is deze aantasting niet bevorderlijk voor de uitstraling van uw pand. Gevelreiniging is specialistisch werk, waarbij goede kennis van materialen en methoden vereist is. Een onjuiste aanpak kan leiden tot beschadiging aan uw gevels. Dan bent u nog verder van huis. Gelukkig is schoonmaakbedrijf Philips Dienstverlening gespecialiseerd in gevelreiniging en weet u dus zeker dat uw gevels in ervaren en veilige handen zijn.

GEEN FAN VAN SPINNEN?

PH Schoonmaak biedt een anti-spinnen behandeling voor het geval u uw gevel liever niet door spinnen laat sieren. Tijdens het reinigen worden er zo veel mogelijk spinnenwebben van de gevel gehaald. Dan worden alle plekken waar spinnen zich graag ophouden ontoegankelijk gemaakt. De anti-spinnen behandeling is een verantwoorde en milieuvriendelijke manier om van spinnen af te komen en het resultaat verzekert u voor een geruime tijd van een spin-vrij pand.

KIES VOOR EEN ONDERHOUDSCONTRACT VOOR UE GEVEL

Wij denken graag met onze klanten mee en uiteraard voorzien wij u ook van advies. Een van onze adviezen is om gevelreiniging regelmatig uit te laten voeren. Als u te lang wacht met het onderhoud of reinigen van gevels wordt het lastiger om de vervuiling te verwijderen. Om de kwaliteit te leveren die wij nastreven werken wij met hoogwaardige materialen en producten. Een onderhoudscontract is dé manier om regelmatige gevelreiniging tegen een nog gunstigere prijs te laten uitvoeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor gevelreiniging bij PH Schoonmaak

Zoekt u een schoonmaakbedrijf met een ruime ervaring in gevelreiniging, en die dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs voor u doet? U bent bij ons, schoonmaakbedrijf PH Schoonmaak, aan het juiste adres voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Ook voor het opstellen van een offerte belt u naar schoonmaakbedrijf PH Schoonmaak via 078 – 850 2261 of stuur een mail naar info@phschoonmaak.nl. Wilt u meer weten over gevelreiniging, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.