Bedrijfsschoonmaak in Rotterdam en omgeving

Een schoon bedrijfspand is net zoals de gevel een visitekaartje voor uw klanten en zorgt uiteraard voor een fijne werkplek!

Bedrijfsschoonmaak in de randstad

PH Schoonmaak specialiseert zich in bedrijfsschoonmaak in Rotterdam en omgeving. Ervaren in de schoonmaak van bedrijfspanden en kantoren weten wij precies wat onze klanten van ons verwachten. Hoewel wij u graag van dienst zijn begrijpen wij natuurlijk ook dat het werkproces binnen uw bedrijf zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden mag ondervinden.


Professioneel en discreet schoonmaakbedrijf

De werkzaamheden vinden daarom altijd plaats in overleg met u als opdrachtgever. Tijden en andere voorkeuren stemmen we af op uw wensen. Natuurlijk denken wij graag met u mee over de mogelijkheden en voorzien we u van advies om het beste resultaat te bereiken. Veelal vinden onze schoonmaakwerkzaamheden voor of na werktijd plaats. Is dat niet mogelijk, bijvoorbeeld door een continue bedrijfsvoering, dan kunt u er vanuit gaan dat onze medewerkers op een professionele en discrete manier te werk gaan. Uw medewerkers of klanten of gasten zullen zo min mogelijk hinder ondervinden.

SPECIALISTISCHE REINIGING

Reiniging van uw kantoren of bedrijfspanden is een specialistische klus waarbij de details niet over het hoofd mogen worden gezien. Voor een optimaal resultaat gebruiken wij kwalitatief hoogstaande milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en gebruiken we de modernste materialen. Uw bedrijf is bij ons in vakkundige en goede handen.

DE VOORDELEN VAN EEN SCHONE WERKPLEK

Een opgeruimd en schoon kantoor of bedrijfspand beïnvloedt uw medewerkers op een positieve manier. Iedereen voelt zich prettiger in een schone en opgeruimde omgeving, het kan zelfs ziekteverzuim reduceren. U wilt uw klanten en gasten natuurlijk ook graag in een opgeruimde omgeving ontvangen, de uitstraling is belangrijk voor een eerste indruk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen van uw bedrijfspand door PH Schoonmaak

Zoals gezegd zorgt een schoon bedrijfspand voor een fijne werkplek en is het een uitstekende mogelijkheid om een goede indruk achter te laten bij uw klanten. U wilt een schone werkplek en daar niet de hoofdprijs voor moeten betalen? PH Schoonmaak is met een ruime ervaring in bedrijfsschoonmaak de ideale partner. Niet allen het geleverde werk zal u erg bevallen, ook de aantrekkelijke prijs zal u zeker goed doen. Interesse gekregen? U bent bij ons, schoonmaakbedrijf PH Schoonmaak, aan het juiste adres voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Ook voor het opstellen van een offerte belt u naar schoonmaakbedrijf PH Schoonmaak via 078 – 850 2261 of stuur een mail naar info@phschoonmaak.nl. Wilt u meer weten over bedrijfsreiniging, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.